God bless America…

17-03-2013

Igår vann Kokvinnorna ”Salem Film Fest Jury Award” och ”American Cinematographer Magazine Award for Cinematography” på Salem filmfest, Massachusetts, USA. Kokvinnornas USA-hype bara fortsätter…Jag har en känsla av att New york blir nästa anhalt för systrarna från Sibbalt. Greenwich village i vårsolen är inte så dumt…
På måndag är det premiär för Rebecka Rasmussons kortfilm ”Mitt namn är Jonas” 21:45, SVT1. Den är sist ut i serien ”Nittiotalisterna” som SVT och SFI har skapat. Jag har gjort musiken och ljuddesignat. Tidigare samma dag kommer en repris av ”En bondes längtan” 11:15, SVT1. Också den av Rebecka Rasmusson, med min musik och ljuddesign. Två fina kortfilmer! Jag vill också passa på och tipsa om en intervju i P1 med serietecknaren Max Andersson som pratar om sin film ”Tito on ice” som jag ljuddesignade förra sommaren. Den finns HÄR. Bilden ovanför är en screenshot från ett eget filmprojekt. En del av filmen kommer filmas i Arizona, USA i September.