Galapremiär och Svart måndag – Vita knogar.

Tillbaka i Göteborg efter en helg i Stockholm med Galapremiär på Svenska filminstitutet med kortfilmsprojektet ”Kvinnan i mitt liv”, där jag medverkar med musik och ljudbearbetning i ”En bondes längtan” av Rebecka Rasmusson. En serie bestående av åtta filmer som kommer visas på SVT tisdagar med start den 14:e September. ”En bondes längtan” har sändingsdatum den 21:e Sept klockan 20:40 SVT1. Medverkande musiker i filmen är en duo med namnet ”White lamb” som består av Anna Hansen på sång och Lena Bohlin på Cello. På deras sida finns för övrigt en musikvideo som jag klippt:) Mer information om filmen finns under ”Filmer” knappen till höger.
Nu på söndag är det premiär för ”Svart måndag – vita knogar” en film av Per-Anders Rudelius. SVT:s Söndagsdokumentär klockan 20:00 på SVT 2. Jag har använt mig av en concertina, ett litet dragspel i musiken, som jag vävt samman med toner av Stefan Sundström. MIssa inte den!